TURVALINE OSTUKOHT

Turul juba aastast 2012

Tasuta transport

Ostudel alatest 50 eurost

Tagastusõigus

TAGASTUS JA VAHETUS 14 PÄEVA JOOKSUL

Iga nädal lisandub uusi tooteid

Spordime stiilselt

Privaatsuspõhimõtted

Privaatsuspõhimõtted

 

1.     Üldsätted

1.1.   Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib isikuandmete kogumist, töötlemist ja säilitamist käsitlevaid põhimõtteid. Isikuandmeid kogub töötleb ja säilitab isikuandmete vastutav töötleja Secosport OÜ (Registrikood:12398025 ; KMKR:EE101605391 Kaera 5, Tõrvandi, Tartumaa, 61715;Tel: +372 529 0988; E-mail: info[at]secosport.ee) (edaspidi andmetöötleja).

1.2.   Andmesubjekt privaatsuspoliitika tähenduses on klient või muu füüsiline isik, kelle isikuandmeid andmetöötleja töötleb.

1.3.   Klient privaatsuspoliitika tähenduses on igaüks, kes ostab andmetöötleja kodulehelt kaupu või teenuseid.

1.4.   Andmetöötleja järgib õigusaktides sätestatud andmete töötlemise põhimõtteid, muuhulgas töötleb andmetöötleja isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja turvaliselt. Andmetöötleja on võimeline kinnitama, et isikuandmeid on töödeldud vastavalt õigusaktides sätestatule. 

2.     Isikuandmete kogumine, töötlemine ja säilitamine

2.1.   Isikuandmed, mida andmetöötleja kogub, töötleb ja säilitab, on kogutud elektrooniliselt, peamiselt kodulehe ja e-posti vahendusel.

2.2.   Oma isikuandmete jagamisega annab andmesubjekt andmetöötlejale õiguse koguda, korraldada, kasutada ja hallata privaatsuspoliitikas määratletud eesmärgil isikuandmeid, mida andmesubjekt otse või kaudselt kodulehel kaupu või teenuseid ostes andmetöötlejale jagab.

2.3.   Andmesubjekt vastutab selle eest, et tema poolt esitatud andmed oleksid täpsed, õiged ja terviklikud. Teadlikult valeandmete esitamist peetakse privaatsuspoliitika rikkumiseks. Andmesubjekt on kohustatud andmetöötlejat viivitamatult teavitama esitatud andmete muutumisest.

2.4.   Andmetöötleja ei vastuta andmesubjekti poolt valeandmete esitamisest põhjustatud kahju eest andmesubjektile või kolmandatele osapooltele.

 

3.     Klientide isikuandmete töötlemine

3.1.   Andmetöötleja võib töödelda järgnevaid andmesubjekti isikuandmeid:

3.1.1.  Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress.

3.1.2.  Kauba kohaletoimetamise aadress

3.1.3.  Pangakonto number ja maksetega seotud andmed.

3.1.4.  Veebilehe külastaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid.

3.1.5.  Veebilehel kasutatakse küpsiseid (cookies). Küpsised on vajalikud ostukorvi toimimiseks, kasutajakogemuse parandamiseks ja statistika kogumiseks.

3.2.   Lisaks eeltoodule on andmetöötlejal õigus koguda kliendi kohta andmeid, mis on kättesaadavad avalikes registrites.

3.3.   Isikuandmete töötlemise õiguslik alus on isikuandmete kaitse üldmäärus paragrahv 6 lg 1 p-d a), b), c) ja f):

a) andmesubjekt on andnud nõusoleku töödelda oma isikuandmeid ühel või mitmel konkreetsel eesmärgil;

b) isikuandmete töötlemine on vajalik andmesubjekti osalusel sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks vastavalt andmesubjekti taotlusele;

c) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja juriidilise kohustuse täitmiseks;

d) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles andmesubjekti huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, eriti juhul kui andmesubjekt on laps.

 

3.4.   Isikuandmete töötlemine vastavalt töötlemise eesmärgile:

3.4.1.  Julgeolek ja turvalisus-isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg vastavalt seaduses nimetatud   tähtaegadele.

3.4.2.  Finantstegevus, raamatupidamine– vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

3.4.3.  Tellimuse töötlemine, kliendihaldus, turundus ja e-poe toimivuse tagamine-nii kaua, kui see on eesmärgi täitmiseks vajalik.

3.5.   Andmetöötlejal on õigus klientide isikuandmeid jagada kolmandate isikutega, kelleks on volitatud andmetöötlejad, raamatupidajad, transpordi- ja kullerettevõtted, ülekandeteenuseid pakkuvad ettevõtted. Andmetöötleja on isikuandmete vastutav töötleja. Andmetöötleja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

3.6.   Andmesubjekti isikuandmete töötlemisel ja säilitamisel rakendab andmetöötleja organisatoorseid ja tehnilisi meetmeid, mis tagavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avalikustamise ja mis tahes muu ebaseadusliku töötlemise eest.

 

4.     Andmesubjekti õigused

4.1.   Andmesubjektil on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda, neid täiendada ja parandada.

4.2.   Andmesubjektil on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

4.3.   Kui andmetöötleja töötleb andmesubjekti isikuandmeid andmesubjekti nõusoleku alusel, siis on andmesubjektil õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

4.5. Andmesubjekt saab õiguste teostamiseks pöörduda e-poe klienditoe poole aadressil info@secosport.ee.

4.6. Andmesubjektil on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile (info@aki.ee).

 

5.     Lõppsätted

5.1. Käesolevad andmekaitsetingimused on koostatud kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrusega (EL) nr 2016/679 füüsiliste isikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja selliste andmete vaba liikumise ning direktiivi 95/46 / EÜ kehtetuks tunnistamise kohta / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus), Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

5.2. Andmetöötlejal on õigus andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades andmesubjekte muudatustest kodulehe www.secosport.ee kaudu.

 


 

Spordime stiilselt!

Teie Secosport